Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایکوپرس- علیرضا اسکویی، مدیر عملیات فروش ایران خودرو با اشاره به این که فرآیند اجرای تفاهم نامه نوسازی ۵۰ هزار دستگاه تاکسی از مرداد ماه امسال آغاز شده، گفت: تاکنون دو هزار و ۲۲۳ نفر در این طرح پیش ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۵۹۳ نفر واریز وجه انجام داده و خودروی ۱۶۱ متقاضی نیز فاکتور شده است.
وی تصریح کرد: هیات وزیران به منظور رفع مشکلات موجود در نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی کشور و نیز رفع مشکل مالکان تاکسی که برای نوسازی به اسقاط تاکسی فرسوده خود اقدام کرده‌اند، با شماره‌گذاری پنج هزار دستگاه خودروی تاکسی دارای استاندارد آلایندگی یورو چهار تا پایان مهر ماه امسال موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عملیات فروش ایران خودرو خاطرنشان کرد: ایران خودرو پنج هزار تاکسی با استاندارد یورو چهار را تا پایان مهرماه امسال تحویل رانندگان تاکسی می‌دهد، ۴۵ هزار دستگاه تاکسی دیگر نیز منتظر تصمیم مراجع ذی‌صلاح و ارایه مجوز تولید و شماره گذاری خواهد بود.
وی با اشاره به این که در حال حاضر ایران خودرو تنها شرکت خودروساز تولید کننده خودرو‌های دوگانه سوز دارای شرایط لازم برابر استاندارد شورای عالی ترافیک برای ناوگان حمل و نقل کشور است، افزود: این شرکت در طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری، خودرو‌های سمند پایه گاز سوز ای. اف.۷ و پژو ۴۰۵ دوگانه سوز را تحویل رانندگان تاکسی می‌دهد.
مدیر عملیات فروش ایران خودرو تاکید کرد: اجرای این طرح به صورت کلید به کلید بوده و رانندگان محترم تاکسی تا قبل از فاکتور، شماره‌گذاری و حمل خودروی تاکسی نو به نمایندگی محل تحویل، الزامی به تحویل تاکسی فرسوده به مراکز اسقاط ندارند، لذا نهایتا تحویل تاکسی نو ملزم به تحویل تاکسی فرسوده خواهد بود که می‌تواند در یک روز اتفاق بیفتد.
اسکویی تاکید کرد: اجرای این روش که با مشارکت و همکاری نزدیک دستگاه‌های مختلف از جمله راهور ناجا و وزارت کشور صورت می‌پذیرد، با وجود مشکلات فراوان اجرایی، صرفا به منظور جلوگیری از قطع کسب درآمد تاکسی‌داران، تا پایان طرح ادامه خواهد داشت.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایران خودرو پارسی خبر نوسازی تاکسی تاکسی فرسوده هزار دستگاه ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۵۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید جمعیت هلال احمر به استان‌های کشور
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد